Over ons

Het FabLab Oldenzaal is een jong FabLab, wil je meer te weten komen over het ontstaan van het FabLab en onze missie? Op deze pagina lees je het hele verhaal achter het FabLab. Wil je weten waar je het FabLab Oldenzaal kunt vinden of hoe je in contact kunt komen? Kijk dan even op de contact pagina. Wij willen vooraf duidelijk zijn over de kosten die verbonden zijn aan het gebruik van het FabLab Oldenzaal, deze informatie is te vinden op de kosten pagina.

In het FabLab Oldenzaal gebeurd van alles, naast de FabPublicaties waar je projecten kunt vinden die in het FabLab gemaakt zijn, hebben we ook een nieuws pagina. Hier kun je ook het oudere nieuws teruglezen.

Disclaimer

Media

De afbeeldingen en foto’s en video’s en afbeeldingen die op de website www.fablaboldenzaal.nl staan zijn gemaakt door mensen die onderdeel uitmaken van het FabLab. Op deze materialen zitten auteursrechten, ze mogen niet zonder toestemming op andere plekken worden gebruikt. Neem contact op om hier een vraag over te stellen.

De afbeeldingen en foto’s die te zien zijn in de FabPublicaties zijn gemaakt door mensen die deze materialen hebben ingezonden. Ze hebben ons toestemming gegeven om deze afbeeldingen en foto’s op de website van FabLab Oldenzaal te gebruiken. Ook op deze afbeeldingen en foto’s zitten auteursrechten, ze mogen niet zonder toestemming op andere plekken worden gebruikt.

Informatie

Het kan zijn dat de informatie niet helemaal up to date is op deze website. We doen hard ons best om alles zo actueel mogelijk te houden, maar soms gaan we in het echt harder dan dat we digitaal kunnen bijhouden. Daarnaast proberen we altijd te linken naar originele bronnen en plekken waar wij informatie of inspiratie vandaan halen. Mocht je iets zien wat niet klopt of iets vinden waar we niet de juiste credits geven, neem dan contact op. Het is nooit de bedoeling om foutieve informatie op deze website te zetten.

Wees altijd verstandig wanneer je iets uitvoert dat je op de website van FabLab Oldenzaal hebt gelezen en doe geen dingen na zonder er zelf over na te denken. Sommige methoden waar wij over schijven zijn experimenteel en kunnen wanneer een van de vele variabelen veranderen anders uitpakken.